CrazyHorse og MagicEagle

CrazyHorse og MagicEagle, aka Steen og Malene, blev gift i weekenden på så ægte indianer-manér som man kan komme i Danmark. Jeg tror det var efter gamle Cherokee traditioner. Efter en grundig sjæleransagning i hver deres tipi, afgav de deres løfter om troskab, engagement og commitment ved den hellige ild overfor skaberen og cirklen af familie og venner.

IMG_1638

Traditionen tro blev vi alle en del af en fælles cirkel – fysisk såvel som åndelig: Vi åbnede vores cirkel for nye familiemedlemmer og der blev åbnet cirkler for os. WindEagle og RainbowHawk, som har været CrazyHorse og MagicEagle’s lærere og “sponsorer” (tror jeg), udførte ceremonien og instruerede os alle i vores rolle og lærte os sangene. Ud over at være vise og guidende, var de også ganske fotogene.

IMG_1603

Efter at have deltaget i flere traditionelle danske bryllupper forrige måned, var dette et frisk pust. Der var mange ligheder i selve ceremoniens struktur, men i sagens natur var der mange små forskelle i handlingernes betydning og de energier som blev fokuseret på. Ceremonien var mere spirituel og fokuseret på Moder Jord og ånderne i dyr og naturen. Modsat os vesterlændinge som fokuserer på Gud, der ser ned på os og skal frelse os fra os selv og helvedes flammer.

IMG_1647

Det var ikke planen at jeg skulle tage billeder, men de få jeg fik taget er jeg ganske tilfreds med.
Se flere ved at klikke på ét af ovenstående billeder eller her: www.flickr.com/photos/munkejens/sets/72157627056489429/.

Advertisements

2 thoughts on “CrazyHorse og MagicEagle

  1. Kære Daniel,

    Fantastiske billeder. Tusind tak for din berigelse af vores dag. Og meget flotte ord du har skrevet om vores bryllup.
    God energi i det 🙂

    kh
    Steen

Kommentar?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s